• Postin pikkupaketti 3,90 €. Nouto Postista/SmartPostista 6,90 €.
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 6,90 €.
  • Ilmainen toimitus kaikille yli 50 € tilauksille.
  • Postin pikkupaketti 3,90 €. Nouto Postista/SmartPostista 6,90 €.
  • Matkahuollon Lähellä-paketti 6,90 €.
  • Ilmainen toimitus kaikille yli 50 € tilauksille.

LUOMA design

LUOMA design on haminalainen, vuonna 2013 perustettu designkäsityöyritys. Yrityksen tuotevalikoiman pääpaino on omilla kuoseilla valmistetuissa tuotteissa; tekstiileissä, paperi- ja sisustustuotteissa. Näiden ohella valikoimaan kuuluvat myös kierrätysmateriaaleista valmistetut asusteet. LUOMA designin suunnittelijana toimii vaatetusmuotoilija Niina Luoma.

LUOMA designin painotekstiilit valmistetaan käyttäen laadukkaita uusia materiaaleja, mahdollisuuksien mukaan luomukankaita suosien. Tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina Haminan maaseudulla sijaitsevalla työhuoneella. Osan tuotteista, kuten kangaskassien ja keittiöpyyhkeiden kuosit painetaan käsityönä ja muiden tuotteiden kankaat painatetaan luontoa säästävällä digipainotekniikalla Pohjois-Euroopassa.

LUOMA designin kierrätysmateriaalituotteet valmistetaan huolella valikoiduista materiaaleista. Näihin tuotteisiin kuuluvat muun muassa miesten rusetit sekä erilaiset korut ja retrokankaiset kukkarot. Monia kierrätysmateriaalituotteista on valmistettu vain muutaman kappaleen sarja tai tuote voi olla myös täysin uniikki yksittäiskappale.

LUOMA design suunnittelee ja valmistaa tuotteita ja kuvituksia omien mallistojen lisäksi myös tilauksesta, joten jos kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä.

Tervetuloa tutustumaan LUOMA designin maailmaan!

info@luomadesign.fi

facebook.com/LuomaDesign

Instagram: @luomadesign

#luomadesign