• Postin Pikkupaketti 3,90 €
  • Nouto Postista/SmartPostista 5,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille!
  • Postin Pikkupaketti 3,90 €
  • Nouto Postista/SmartPostista 5,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille!

Heijastin Katti, musta-punainen

Varastossa

Kuvaus

Veikeä Katti-heijastin auttaa sinua näkymään hämärässä. Heijastimessa on metallinen lenkki sekä kiinnikkeenä papukaijalukko. Heijastimen mukana toimitetaan lisäksi nyöri, jolla voit halutessasi pidentää heijastimen ripustusta. CE-hyväksytty heijastin on valmistettu käsityönä Suomessa.


Kokotiedot

Kokonaiskorkeus: 12 cm

Heijastinosa: 8 cm


Käyttöohjeet

Heijastin auttaa autoilijaa havaitsemaan jalankulkijan pimeällä. Kiinnitä heijastin näkyvästi esim. laukkuusi tai vaatteisiisi niin että se pääsee heilumaan vapaasti. 360 asteen näkyvyyden saavuttamiseksi (näkyvyys kaikilta puolilta) on käytettävä vähintään kahta riippuheijastinta (B1); niitä tulee käyttää vartalon sekä vasemmalla että oikealla puolella. Heijastinta tulee käyttää hämärässä ja pimeällä myös taajamissa. Vaihda vahingoittunut tai likaantunut heijastin uuteen. Valmiiseen heijastimeen tehtävät muutokset, kuten painatuksen lisääminen voivat vähentää tuotteen heijastuspinta-alaa ja heikentää suorituskykyä. Sisältää pieniä osia, ei sovellu alle 3-vuotiaille.


SGS Fimko, ilmoitettu laitos nro 0598, Takomotie 8, 00380 Helsinki, on tyyppitarkastanut tämän heijastimen suojainasetuksen (EU) 2016/425 mukaisesti. Tuote täyttää standardin EN 17353:2020 tyyppi B1 vaatimukset.